Over ons

VeerMestreech – ontwikkel je talent

Iedereen heeft talent, daar zijn wij van overtuigd. Bij VeerMestreech mogen onze deelnemers dat ontwikkelen, op één of meerdere vlakken. Wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Zo zorgen onze kassasystemen ervoor dat alle deelnemers bestellingen kunnen opnemen. Naast onze deelnemers staan zorg- en horecaprofessionals; niet om het werk uit handen te nemen, maar om te begeleiden. Wij willen onze deelnemers een zo normaal en inclusief mogelijk leven bieden.

Uiteraard heten we niet voor niks ‘VeerMestreech’: we zijn ontzettend trots op onze mooie stad en alles wat deze regio te bieden heeft. Daarom maken we in ons restaurant zoveel mogelijk gebruik van lokale producten en hebben we mooie samenwerkingen opgebouwd met lokale leveranciers. Wij zijn immers ‘samen Maastricht.’

Terug naar 1863
VeerMestreech bevindt zich in hartje Maastricht, in het voormalige klooster van de zusters Ursulinen van de Romeinse Unie. Dat zet meteen de juiste sfeer: zodra je door de poort stapt, verruil je het drukke stadsleven met de rust van het klooster. Dat gevoel trekken we door in de hele VeerMestreech-ervaring.

Even tot rust komen
Als je ons eten komt proeven, proef je ook meteen de ambiance van VeerMestreech. Hier geen fast food, maar uitgebreid genieten van koffie, lekkers of een maaltijd. Bij ons gaat het net even wat anders en dat heeft er alles mee te maken dat wij geloven in de unieke kwaliteiten van mensen. Onze deelnemers doen alles namelijk zelf en begeleiders zijn er enkel om waar nodig te ondersteunen. Dus tja, het kan zijn dat je iets langer moet wachten op je hapje of drankje; dat hoort er nu eenmaal bij. Een ideaal moment om even bij te komen van je drukke week!

Onze kloostertuin
Verser en biologischer kan het eigenlijk niet: van de tuin direct naar je bord! Bij VeerMestreech geloven wij in het belang van duurzame en lokale producten. Goed voor onze aarde en voor onze gezondheid. Daarnaast is het werken in de kloostertuin een heerlijke bezigheid voor onze deelnemers met groene vingers.

Wanneer kom jij proeven van Mestreech?