Kerstpakketten voor de Provincie

Eerder dit jaar kwam vanuit de Provincie Limburg de vraag binnen of ons Creatief Atelier van VeerMestreech kerstpakketten zou kunnen maken. “Maar natuurlijk”, was de spontane reactie van een van mijn collega’s.
Kort daarop werd tijdens een afspraak met de Provincie Limburg duidelijk dat het zou gaan om een flink aantal. Want medewerkers van de Provincie Limburg kozen dit jaar massaal voor een kerstpakket met een maatschappelijk belang.

De kerstpakketten van VeerMestreech konden (bijna) volledig naar wens worden ‘ingericht’. De deelnemers van het Creatief Atelier gingen vervolgens vol enthousiasme aan de gang. Met hetzelfde enthousiasme werd meermaals aan toevallige bezoekers vol trots verteld waar zij mee bezig waren. En op de vraag of van de voorraad gemaakte pannenlappen er een paar te koop waren werd steevast geantwoord; “Nee, deze zijn voor de Provincie!”.

Weken vlogen voorbij en het werk vorderde gestaag. Tot het moment van inpakken daar was. Onze Klokkenkamer werd uitgeruimd en zo ingericht dat er efficiënt gewerkt kon worden. Maandag 4 december was het zover en werden alle (!) pakketten ingeladen en afgeleverd bij de Provincie Limburg.
Het was een prachtige klus voor onze deelnemers. Zij hadden er erg veel werk aan maar hebben zich enorm ingezet om de deadline te halen. Top prestatie!

Wij danken de Provincie Limburg voor deze opdracht en het vertrouwen.