Terugblik 2021

Hoewel heel Nederland in lockdown zit en wij nog aan het bijkomen zijn van de lekkage in ons restaurant willen wij toch terugblikken op een fantastisch jaar!

Een jaar waarin wij op 5 juni onze grote groene poort voor het eerst voor onze gasten mochten openen. Een jaar waarin onze deelnemers van Philadelphia Zorg Limburg hun talenten konden laten zien en ontwikkelen. Een jaar waarin onze deelnemers ontzettend zijn gegroeid en genieten van hun mooie en bijzondere werkplek. Een jaar waar we mooie samenwerkingsverbanden hebben gecreëerd. Maar vooral een jaar waar we met z’n allen vol trots op terug kijken.

Ondanks dat we op 11 december onze mooie groene poort weer hebben moeten sluiten, kon onze dagbesteding gelukkig wel doorgaan. Samen met onze deelnemers gaan we van de laatste week voor kerst iets moois maken.

Van 24 december 2021 tot en met maandag 3 januari 2022 zijn we gesloten. Op dinsdag 4 januari gaan we weer vol energie aan de slag. Helaas blijft ons restaurant dan nog even gesloten, maar de dagbesteding gaat alvast van start. Zodra de horeca weer open mag, zijn wij en onze deelnemers er klaar voor!

Namens alle deelnemers, vrijwilligers en collega’s van Stichting Philadelphia Zorg wensen wij iedereen hele fijne Feestdagen en een gezond, liefdevol, culinair en creatief 2022!