Koop een cadeaukaart en steun VeerMestreech!

Philadelphia Zorg Limburg is getroffen door een lekkage waardoor ons restaurant VeerMestreech voorlopig niet gebruikt kan worden. Gelukkig is er niemand van onze bewoners gewond geraakt, maar wat een pech en dat in de mooiste tijd van het jaar! Ons restaurant is prachtig versierd, de kribjes tentoonstelling van Wiel Soudant wacht op bezoekers en de kerstman zit eenzaam buiten op de bank tussen alle lichtjes.

Het ergste is dat onze deelnemers nu geen gasten kunnen ontvangen. Als ze ergens goed in zijn, is het in gasten ontvangen en in de watten leggen. Wat is er fijner na een drukke dag kerstinkopen doen, te komen uitrusten en de inwendige mens opladen in ons restaurant. We werden al geplaagd door Corona en daar komt nu deze ramp bij.

Wil je onze deelnemers financieel steunen en zoek je nog een leuk kerstcadeautje? Maak eens iemand blij met een cadeaukaart van VeerMestreech! Deze kaart is onbeperkt te gebruiken in ons restaurant en in onze winkel. Bepaal zelf het bedrag en een van onze deelnemers pakt de cadeaukaart feestelijk voor je in!
Geniet ondertussen op ons sfeervol en verwarmd terras van onze zachtgeprijsde warme chocolademelk, glühwein en zelfgemaakte wafel!


Onze openingstijden:

  • Woensdag 22 december en donderdag 23 december van 11.00 tot 16.30 uur.
  • Vrijdag 24 december van 11.00 tot 14.30 uur.