Coronapas

Vanaf 25 september 2021 moeten bezoekers aan hotels, cafés en restaurants een coronatoegangsbewijs laten zien. Dat betekent dat ook Veer Mestreech u voor toegang tot het restaurant vraagt om een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs voor bezoekers vanaf 13 jaar.

We doen er bij Veer Mestreech alles aan om uw bezoek op een veilige manier te laten verlopen, daarom volgen wij de Nederlandse richtlijnen. We helpen om elkaar te beschermen en onszelf natuurlijk ook. Bovendien werken we met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, we leiden op tot professionele horecamedewerkers. Bij leren en werken hoort ook het opvolgen van regels en het maken van goede afspraken.

We vragen u dan ook om dit te respecteren en hierover niet in discussie te gaan met onze deelnemers en leerlingen. Dit zorgt mogelijk voor verwarring. Heeft u vragen, laat dit dan weten aan de begeleiders van Philadelphia Zorg of stuur ons een mail via: welkombijVeer@philadelphia.nl

Iedereen incasseerde coronaklappen in het afgelopen anderhalf jaar, ook de horeca had het zwaar te verduren. We hopen natuurlijk dat we u, als vanouds van harte mogen verwelkomen in ons mooi stukje authentiek paradijs in de binnenstad. Met de haven in het zicht hebben we uw steun nodig!

Uw coronatoegangsbewijs is op 3 manieren te verkrijgen:

  • Vaccinatiebewijs : Een volledig coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd.
  • Herstelbewijs: Een bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van Corona.
  • Negatief testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor aanvang van u bezoek aan ons restaurant.

Open de CoronaCheck–app op uw smartphone om uw coronatoegangsbewijs op te halen. Heeft u geen smartphone? Ga dan naar coronacheck.nl om een papieren versie te printen.